bugün

entry'ler (1929)

ekşi sözlük

şu sözlükteki aptallıkları her görüşümde, orda olduğuma gerçekten şükrediyorum. troll heryerde troll ama en azından burdakinden çok daha az var.

hekimoğlu

bastonu bile kopyalamışlar. yapacağınız işe..

sagopa kajmer

türkçe rap piyasasına son 15 yıldır cezaya rağmen ambargo koyan rapçimsi.

sansar salvo

onbeş yaş ortalamasında sınırlı sayıdaki kemik* kitlesinin gazına gelip ona buna diss parça yapan wack mc. kendisinden tam olarak ne zaman kurtuluruz acaba. ciddi hip hop dinlemeyeli uzun zaman oldu bunların sayesinde.

yıllardır sagopa k. in eski yeraltı stiline özenmekte ama dostum bu çelişkiler girdabından acilen kurtulmanı diliyorum. kendisi bunu reddedecektir ama olan tam olarak şu, bir adet silahsız kuvvet alıp bunun wack versiyonunu piyasaya sürüyosunuz. bu stilden bi bok olacağını bilseydi sagopa bırakmazdı. sense hala kopyalamaya devam.

yazarların içinde olmasını istediği masal

tepegöz/ basat.

80 günde devrialem masal mı?? mall..

en büyük türk komutan

timurdur .

sahtiyan

bir dönem sagopanın web masterı olan rapçi. o dönemler 19-20 yaşlarındaydı sanırım. ben de rap yapmak istiyorum mic check ricasına sagopa kayıtsız kalamamış, ona yolu açmıştır. iyi de yapmıştır. bir dönem kendisini o harika lirikleriyle az dinlemedik. tarzı sagopanın yanında pessimist stile kaymış, kendisine de sagopa junior denmesine sebep olmuştu. maalesef şimdilerde piyasadan silindi.

bunda ben sagopanın da payı olduğunu düşünüyorum. sagopa ile kavga eden sahtiyan cezanın tarafına geçmiş, bunun üstüne sagopa da onu disslemiştir;

rapte sahte yan,sahte kan, sahtoman
maslak yalısındakileri bilse napardı resepsiyonist baban
ve ağla lan rap hayatın bitti maymun çarli şarlatan
be dürzü burası senin havanı alan

sagopa sahtiyanı rap hayatını bitirmekle tehdit etmiştir. fuat ergine ceza ile birlikte yaptıkları düşünülürse sahtiyana da sektörde bir ambargo koydurmuş olabilir.

edit: sen ne diyon yarram. amk malı ya sana mı soracağım ne yazacağımı.

sansar salvo

bu arkadaşı yıllardır ara ara incelerim hareketleri, tarzı, ses kullanımı, söz yazarlığı, verdiği röportajlar ve kariyer planlamasında hep bir sagopa kajmer öykünmesi mevcut. şimdi nalaka demeyin, ben sagopa diyim siz silahsız kuvvet anlayın.

verdiği demeçlerde, ben üretken olmak istiyorum, devamlı üretiyorum demesiyle sagopanın 99-2004 arası albüm üstüne ep sonra albüm sonra kuvvet mira projeleri vs çıkarmasına ciddi anlamda bir öykünme mevcut. sagopa da o dönemlerde devamlı proje üstüne proje ile ilgilenirdi. aynı zamanda sagopanın ö dönemki agresifliği, bol küfürlü disslerini al şimdi sansar kimlikli elemana koy. ciddi bir özentilik mevcut.

şimdi bu sansar takma adlı arkadaşa nasihatım, üretken olmak demek kaliteli işler üretmek asla değildir. sen de sagopa değilsin. ki sagopanın da o dönem kaliteli işleri çok olsa da dinlenmez bulunan işleri de vardı.

tanım: tüm kariyeri ve başarısını diss üzerinden yürütmeye çalışan m ve c. başarısız bir wack mc.

edit: dur bir daha diyim o zaman. wack. battle rapten prim yiyen bir wack. sagopa kajmere diss atmasa, eh hadi bu da tutmasa bu arkadaşı kim tanıyacaktı. yatsın kalksın ona dua etsin.

500 bin pornocu tutuklanacak

anladığım kadarıyla indirmeden izleyenler için herhangi bir yaptırım yok. oynat, devam. swh

bir esnaf yalanı söyle

işçilik almayalım senden. (sanayici yalanının dik alası)

alzheimer

beyni pc ye benzetirsek, önce hard disk hasarıyla başlayan, ardından ram belleğe ve işlemciye zarar veren bir hastalıktır. işletim sistemini de 95 e düşürür.

720 cinsel organı olan organizma

dokunmayın sker.

kolonoskopiye giriyorum hakkınızı helal edin

geçmiş olsun kardeşim, bağımlılık yapmasın aman.

dersimli olmak

üzgünüm ama genel güzellik algısına göre bayağı kötü bir fenotipe sahip olmaktır.

akademisyenlerin yaptığı aşırı bilimsel toplantı

aslında tam olarak şöyle demek en iyisi. al birini vur ötekine. ünisinden belli. (bkz: hitit üniversitesi)
söven prof orayı haketmiyor da kayda alan hanımefendi mi hakediyor. ilk çağ üniversitesi stayla.

12 ekim 2019 gıda teröristlerinin ifşa edilmesi

biz tamamen doğal, bitkisel özlerle ürün yapıyoruz. iktidarsızlığıa karşı doğal ürünler, tıp ve ilaç sektörü sizi soyuyor diyen orospu çocuklarının, ürünlerinde yine o kadar laf ettikleri modern tıbbın kucağına oturduklarını göstermiştir.

cinsel sağlıkla ilgili ürünlerin hepsinde sildenafil/tadalafil gibi fosfodiesteraz 5 inhibitörleri olan venödilatatör ilaçlardan kullanmışlar. bunu doktorlar reçete ediyor fakat uygun hastaya reçeteliyor. bu şerefsizler bu ilaç bulunan ürünleri satıyorlar, bunu tansiyon hastası da alıp kullanıyor. sonuç, vatandaşın hayatıyla oynuyosunuz, sağlığını geçtim artık.

sonuç: modern tıp sizin sağlığınızla oynuyor, bizim bitkisel ürünlerimizi kullanın diyen şerefsizler, etkili sonuç alalım diye yine modern tıptan ilaçlar kullanıyor. ne güzel memleket.

masonların barış pınarı harekatına destek vermesi

mehmet karahanlı bunu beğendi. hatta şu an mezarında keyif 31 i çekiyodur.

selo

türkçe rapin en bktan raplerini yapan eleman. bu kadar kötüsü olamaz diyorum. 7 yaşında bebe gibi rap mi söylenir. okumayı yeni söküyor galiba.

bir gece ansızın gelebiliriz deyip gelmemek

geciktirici alınmış olabilir. daha güzel kliklemek için.

psikoloji hocasına naber kız demek

olum ne mal adamlarsınız ya. öyle böyle değil.